Informatie Coronavirus

In verband met het coronavirus zijn alle events en reizen t/m zondag 10 mei helaas geannuleerd en verplaatst naar een nieuwe datum. Vanaf maandag 11 mei zijn er in beperkte mate weer mogelijkheden voor events in kleine groepen t/m 10 personen aangezien sporten in de buitenlucht dan weer is toegestaan (met 1,5 meter afstand). Vanaf 1 juni zijn er gefaseerd weer meer mogelijkheden en ook voor wat grotere groepen. 

Maatregelen
Uiteraard houden wij als organisatie ons bij alle events en reizen aan de maatregelen en richtlijnen, zoals vastgesteld door de Rijksoverheid en het RIVM. Wij willen jullie met klem verzoeken om de van toepassing zijnde regels in acht te nemen. Wanneer een deelnemer zich hier niet aan houdt zal deze ter plekke worden uitgesloten van deelname (zonder teruggave van betaling).

  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Schud geen handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.

En specifiek betreft gezondheid:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis. Als alle gezinsleden 24 uur klachtenvrij zijn, mag iedereen het huis weer verlaten.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Rijksoverheid. Check voor de zekerheid van tevoren altijd de laatste maatregelen van RIVM en Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Annulering
Als een activiteit door aangepaste maatregelen vanuit de overheid onverhoopt toch niet meer door kan gaan dan wordt deze verplaatst. Als je op de nieuwe datum écht niet kunt, krijg je het betaalde bedrag in dit geval retour (zie hiervoor ook de aanvulling in de Algemene Voorwaarden m.b.t. het coronavirus). Boeken is dus zonder risico, je bent niet ineens zomaar je geld kwijt. Wanneer je zelf een event of reis annuleert (maar deze kan wel gewoon doorgang hebben) dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.