Enkele reacties van deelnemers

Heerlijke wandeling gehad, leuke mensen ontmoet. Bedankt voor de mooie dag. 

Wat een geweldig weekend gehad in de Ardennen. Leuke mensen, geweldige activiteiten, prachtige locatie. Het was echt helemaal top!!!

Locatie mooi. Catering top. Gezelligheid super. 
Een kerst om nooit meer te vergeten ik heb vooral enorm gelachen. 
Eva en alle medegangers bedankt!

Het was een geweldige dag. Hoop jullie gauw allemaal weer terug te zien. Wat een lol, gezelligheid, slappe lach, serieus zijn, van alles is de revue gepasseerd. Het was top. Bedankt Eva.

Bedankt voor de gezellige middag!

Uitstekend gecommuniceerd en verzorgd. Een ontspannen sfeer. Een leuk ouderwets hotelletje, mooi gelegen en met goede voorzieningen. Enthousiaste maar ook oplettende begeleiding bij de outdoor activiteiten. Duidelijk met ervaring en zorg georganiseerd. Veel dank aan Eva!!!

Fantastisch outdoor weekend gehad in de Ardennen. Goed verzorgd

Wat kan ik hier nog aan toevoegen? Zal zeker niet de laatste keer zijn!!!

Al een paar keer mee geweest en iedere keer weer gezellig. Ook iedere keer weer nieuwe mensen erbij om te leren kennen. Dankjewel voor de organisatie!

Het was echt gezellig he…? Ik heb genoten…. Voor herhaling vatbaar.

Top kerstweekend in België gehad. Leuke en goede accommodatie. Aan eten en drinken niets te kort gekomen, het was er in overvloed. Eva bedankt voor de goede zorgen!

Ik vond het heel spannend in het begin maar dat bleek niet nodig te zijn. Onwijs gelachen en veel nieuwe mensen gesproken. Kom zeker nog een keer!

Dank je wel, Eva! Het kerstweekend in het kasteeltje was heel erg gezellig en supergoed georganiseerd. Volgend jaar ben ik weer van de partij!