FAQ

Ja het grootste gedeelte komt alleen. Dat kan natuurlijk best spannend zijn als je een eerste keer meegaat maar je zal al snel merken dat dit nergens voor nodig was. Een enkeling boekt samen met een vriend/vriendin of broer/zus. Bij reizen is er in dat geval op het reserveringsformulier de mogelijkheid om aan te geven dat je bij elkaar op de kamer wilt. Ook van hen kun je verwachten dat zij openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten en daar een leuke tijd mee te hebben.

Bij elke dagactiviteit kun je onder het tabje “Deelnemers” zien voor welke leeftijdsgroep het event boekbaar is. Ook staat daar het actuele aantal boekingen aangegeven, de leeftijd en de man/vrouwverdeling.

Bij de reizen staat het aantal deelnemers, de leeftijd en de man/vrouwverdeling aangegeven bij het kopje “Groepssamenstelling”. Ook op de Agenda-pagina kun je direct al zien hoeveel deelnemers een activiteit heeft.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om mee te gaan met een activiteit van Funbreaks. Wanneer je mee wilt gaan met een activiteit kun je het boekingsformulier invullen, waarna je de bevestiging ontvang met de betaalgegevens. Je kan alle activiteiten dus gewoon los boeken zonder een abonnement.

Als je het boekingsformulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je altijd binnen 24 uur een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Hierin staan ook de betaalgegevens vermeld. Hou je e-mail dus goed in de gaten en check eventueel ook je map met ongewenste mail. Gratis e-mailaccounts (zeker Hotmail en Live) zetten veel e-mails onterecht in die map. Mocht je onverhoopt toch de bevestiging niet hebben ontvangen binnen 24 uur, stuur dan direct daarna een e-mail naar info@funbreaks.nl.

Voor elke activiteit wordt een evenement aangemaakt op de Facebookpagina van Funbreaks. Hier kun je aangeven dat je meegaat en een oproep voor carpoolen doen. Als een dagactiviteit al een tijdje van te voren volgeboekt is, kunnen we een aantal dagen van te voren een deelnemerslijst maken en zullen deze dan ook mailen. Vaak wordt er nog last-minute geboekt, dus dit is niet bij elk event altijd het geval.

Bij de reizen  (weekend, midweek, week) wordt er een besloten groep gemaakt op Facebook waar je je kunt aanmelden. Leuk om alvast kennis te kunnen maken met de andere deelnemers en bijvoorbeeld carpoolafspraken te maken. Bij deze reizen wordt er ook altijd voor vertrek nog een deelnemerslijst gemaild. Ook via deze weg kun je dus contact zoeken met de andere deelnemers.

Uiteraard weten we hoe prettig een goede balans is in het aantal mannen en vrouwen in een groep. De events worden vaak op een korte termijn geboekt, waardoor wij deze balans minder goed kunnen sturen. Een garantie geven dat de verhouding tussen mannen en vrouwen gelijk is doen we bij de dagactiviteiten dan ook niet. Natuurlijk doen we wel ons uiterste best deze balans te vinden.

Bij de reizen boekt men eerder en kunnen we de man/vrouw verhouding wel garanderen. Hierbij is dit maximaal in een 40/60% verhouding.

Nee helaas, we houden ons echt aan de leeftijdsgrens. Maar laat het ons alsjeblieft wel even weten als je interesse hebt. Als wij merken dat er genoeg animo is, wordt het event wellicht nog een keer voor een andere leeftijdscategorie georganiseerd.

In sommige accommodaties zijn er kamers voor alleengebruik beschikbaar, dit staat aangegeven bij de reis. Bij de meeste reizen zal je samen met één of meerdere personen de kamer delen. Je kamergenoot (of kamergenoten) zijn altijd van hetzelfde geslacht en tevens wordt de indeling op leeftijd gemaakt. Boek je samen met een bekende en willen jullie graag samen op de kamer? Geef dit dan aan bij de optie op het reserveringsformulier.

Als je vegetarisch eet houden we hier uiteraard rekening mee. Geef het dan wel aan bij het boeken van de reis. Heb je een speciaal dieet? Neem dan even contact met ons op, om te checken of we daaraan kunnen voldoen bij de reis die je op het oog hebt.

Uiteraard! Ook groepsreizen en dagevenementen op maat verzorgen wij graag. Neem vrijblijvend contact op en wij maken graag een passend voorstel.

Voor informatie omtrent het Coronavirus verwijzen wij je naar de betreffende pagina: Informatie Coronavirus