FAQ

Ja het grootste gedeelte komt alleen. Dat kan natuurlijk best spannend zijn als je een eerste keer meegaat maar je zal al snel merken dat dit nergens voor nodig was. Een enkeling boekt samen met een vriend/vriendin of broer/zus. Bij reizen is er in dat geval op het reserveringsformulier de mogelijkheid om aan te geven dat je bij elkaar op de kamer wilt. Ook van hen kun je verwachten dat zij openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten en daar een leuke tijd mee te hebben.

Bij elke dagactiviteit kun je onder het tabje “Deelnemers” zien voor welke leeftijdsgroep het event boekbaar is. Ook staat daar het actuele aantal boekingen aangegeven, de leeftijd en de man/vrouwverdeling.

Bij de reizen staat het aantal deelnemers, de leeftijd en de man/vrouwverdeling aangegeven als je op overzichtspagina op de betreffende reis klikt. Het scherm klapt dan uit en je kunt de betreffende informatie zien. Ook op de Agenda-pagina kun je direct al zien hoeveel deelnemers een activiteit heeft.

Ja, alle events zijn alleen voor singles. Als je een relatie hebt kun je dus niet (meer) mee met de activiteiten en reizen.

Het is niet nodig om een lidmaatschap af te sluiten om mee te gaan met een activiteit van Funbreaks. Wanneer je mee wilt gaan met een activiteit kun je het boekingsformulier invullen, waarna je de bevestiging ontvang met de betaalgegevens. Je kan alle activiteiten dus gewoon los boeken zonder een abonnement.

Als je het boekingsformulier hebt ingevuld en verzonden, ontvang je altijd binnen 24 uur een bericht op het opgegeven e-mailadres. Wanneer je bij boeking direct met iDEAL hebt betaald ontvang je binnen 24 uur een bevestiging van je boeking. Wanneer je hebt gekozen voor zelf overboeken dan ontvang je een mail met de betaalgegevens. Na ontvangst van die betaling ontvang je dan de definitieve bevestiging. Hou je e-mail dus goed in de gaten en check eventueel ook je map met ongewenste mail. Gratis e-mailaccounts (zeker Hotmail en Live) zetten veel e-mails onterecht in die map. Mocht je onverhoopt toch de bevestiging niet hebben ontvangen binnen 24 uur, stuur dan direct daarna een e-mail naar info@funbreaks.nl.

Nee helaas, we houden ons echt aan de leeftijdsgrens. Maar laat het ons alsjeblieft wel even weten als je interesse hebt. Als wij merken dat er genoeg animo is, wordt het event wellicht nog een keer voor een andere leeftijdscategorie georganiseerd.

Uiteraard weten we hoe prettig een goede balans is in het aantal mannen en vrouwen in een groep. Zeker bij de reizen als men meerdere dagen samen weggaat, is dit belangrijk. Hierbij garanderen wij dan ook een goede man/vrouw verhouding. Dit is maximaal in een 40/60% verhouding.

De dagactiviteiten worden soms op een korte termijn georganiseerd en geboekt, waardoor wij deze balans minder goed kunnen sturen. Een garantie geven dat de verhouding tussen mannen en vrouwen gelijk is doen we bij de dagactiviteiten dan ook niet. Natuurlijk doen we wel ons uiterste best deze balans te vinden.

Voor elke activiteit wordt een evenement aangemaakt op de Facebookpagina van Funbreaks. Hier kun je aangeven dat je meegaat en een oproep voor carpoolen doen. In principe ontvang je een aantal dagen van te voren ook nog een deelnemerslijst per mail. Als pas vlak van te voren het benodigde aantal deelnemers behaald wordt, kan het zijn dat het niet meer mogelijk is om een lijst te mailen.

Bij de reizen  (weekend, midweek, week) wordt er van te voren een besloten groep gemaakt op Facebook waar je je kunt aanmelden. Leuk om alvast kennis te kunnen maken met de andere deelnemers en bijvoorbeeld carpoolafspraken te maken. Bij deze reizen wordt er ook altijd voor vertrek nog een deelnemerslijst gemaild en een app-groep gemaakt. Ook via deze weg kun je dus contact zoeken met de andere deelnemers.

In sommige accommodaties zijn er kamers voor alleengebruik beschikbaar, dit staat aangegeven bij de reis. Bij de meeste reizen zal je samen met één of meerdere personen de kamer delen. Je kamergenoot (of kamergenoten) zijn altijd van hetzelfde geslacht en tevens wordt de indeling op leeftijd gemaakt. Boek je samen met een bekende en willen jullie graag samen op de kamer? Geef dit dan aan bij de optie op het reserveringsformulier.

Jazeker! Als een activiteit of reis al volgeboekt is dan kun gewoon het boekingsformulier invullen. Je wordt dan vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst. Als er een plek voor je vrijkomt dan krijg je een mailtje van ons om te vragen of je gebruik wilt maken van de vrijgekomen plek.

Nee, honden en andere huisdieren mogen, hoe lief wellicht ook, niet mee met de activiteiten en reizen.

Als je vegetarisch eet houden we hier uiteraard rekening mee. Geef het dan wel aan bij het boeken van de reis. Heb je een speciaal dieet? Neem dan even contact met ons op, om te checken of we daaraan kunnen voldoen bij de reis die je op het oog hebt.

Uiteraard! Ook groepsreizen en dagevenementen op maat verzorgen wij graag. Neem vrijblijvend contact op en wij maken graag een passend voorstel.