FAQ

Komen de meeste mensen alleen?

Ja het grootste gedeelte komt alleen. Dat kan natuurlijk best spannend zijn als je een eerste keer meegaat maar je zal al snel merken dat dit nergens voor nodig was. Een enkeling boekt samen met een vriend/vriendin of broer/zus. Bij reizen is er in dat geval op het reserveringsformulier de mogelijkheid om aan te geven dat je bij elkaar op de kamer wilt. Ook van hen kun je verwachten dat zij openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten en daar een leuke tijd mee te hebben.

Kan ik ergens zien wat de samenstelling van de groep is?

Bij elke dagactiviteit kun je onder het tabje “Deelnemers” zien voor welke leeftijdsgroep het event boekbaar is. Ook staat daar het actuele aantal boekingen aangegeven.

Bij de reizen staat het aantal deelnemers, de leeftijd en de man/vrouwverdeling aangegeven bij het kopje “Groepssamenstelling”. Ook op de Agenda-pagina kun je direct al zien hoeveel deelnemers een activiteit heeft.

Kan ik van tevoren contact opnemen met mijn reisgenoten?

Voor elke activiteit wordt een evenement aangemaakt op de Facebookpagina van Funbreaks. Hier kun je aangeven dat je meegaat en een oproep voor carpoolen doen. Als een dagactiviteit al een tijdje van te voren volgeboekt is, kunnen we een aantal dagen van te voren een deelnemerslijst maken en zullen deze dan ook rondmailen. Vaak wordt er nog last-minute geboekt, dus dit is niet bij elk event altijd het geval.

Bij de reizen  (weekend, midweek, week) wordt er een besloten groep gemaakt op Facebook waar je je kunt aanmelden. Leuk om alvast kennis te kunnen maken met de andere deelnemers en bijvoorbeeld carpoolafspraken te maken. Bij deze reizen wordt er ook altijd voor vertrek nog een deelnemerslijst gemaild. Ook via deze weg kun je dus contact zoeken met de andere deelnemers.

Ik zie een leuke activiteit maar ik val niet in de leeftijdscategorie, kan ik toch mee?

Nee helaas, we houden ons echt aan de leeftijdsgrens. Maar laat het ons alsjeblieft wel even weten als je interesse hebt. Als wij merken dat er genoeg animo is wordt het event wellicht nog een keer voor een andere leeftijdscategorie aangeboden.

Een kamer op indeling, wat houdt dat in?

In sommige accommodaties zijn er kamers voor alleengebruik beschikbaar, dit staat aangegeven bij de reis. Bij de meeste reizen zal je samen met één of meerdere personen de kamer delen. Je kamergenoot (of kamergenoten) zijn altijd van hetzelfde geslacht en tevens wordt de indeling op leeftijd gemaakt. Boek je samen met een bekende en willen jullie graag samen op de kamer? Geef dit dan aan bij de optie op het reserveringsformulier.

Wat is de man/vrouw verhouding binnen de groep?

Uiteraard weten we hoe prettig een goede balans is in het aantal mannen en vrouwen in een groep. De events worden vaak op een korte termijn geboekt, waardoor wij deze balans minder goed kunnen sturen. Een garantie geven dat de verhouding tussen mannen en vrouwen helemaal gelijk is doen we dan ook niet. Natuurlijk doen we wel ons uiterste best deze balans te vinden.

Bij de reizen boekt men eerder en kunnen we de man/vrouw verhouding wel garanderen. Hierbij is dit maximaal in een 40/60% verhouding.

Ik ben vegetariër / heb een speciaal dieet, houden jullie daar rekening mee?

Als je vegetarisch eet houden we hier uiteraard rekening mee. Geef het dan wel aan bij het boeken van de reis. Heb je een speciaal dieet? Neem dan even contact met ons op, om te checken of we daaraan kunnen voldoen bij de reis die je op het oog hebt.

Ik wil graag met mijn bedrijf of (sport)vereniging een soortgelijke reis of activiteit boeken, kan Funbreaks dit regelen?

Uiteraard, ook groepsreizen op maat verzorgen wij graag en zo ook activiteiten voor een dag(deel)! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een passend voorstel.