Over mij

Eva Wentink

Oprichter Funbreaks

Wie is het gezicht achter Funbreaks?

Eva, 43 jaar en woonachtig op het mooie Scheveningen. Enthousiast, nieuwsgierig, positief, veelzijdig en een tikkeltje eigenwijs. Ik hou van uit eten gaan, wintersport, koken en bakken, wandelen, bordspellen, skaten, een terrasje pakken en genieten van de zonsondergang op het strand.

Activiteiten en reizen organiseren en deze begeleiden is waar ik enthousiast van word en waar ik energie van krijg. Mensen met elkaar verbinden en ze iets laten ervaren waar ze plezier aan beleven is dan ook precies waar mijn passie én mijn kracht ligt.

Na de Hoge Hotelschool en een jaar stage op Aruba heb ik diverse leidinggevende posities bekleed binnen de hotellerie. Ook heb ik een aantal jaar gewerkt in de verkoop van theatervoorstellingen en evenementen en ben ik actief betrokken geweest bij de organisatie en begeleiding van weekenden weg. Plannen en organiseren, gastvrijheid, beleving en communicatie zijn altijd de rode draad geweest in mijn werk.

Zowel organisatorisch als operationeel dus volop ervaring! Samen met mijn karakter en interesses maakt dit mij een zeer enthousiast, bekwaam en betrokken organisator. En wat het meest belangrijk is: ik heb er enorm veel plezier in!

Eva Wentink
Eigenaar Funbreaks