Enkele reacties van deelnemers

Hieronder enkele ervaringen welke gedeeld zijn. Deze beoordelingen zijn allemaal via Google Reviews en Facebook Reviews ingediend. Onderstaande selectie van reviews wordt willekeurig hier gedeeld, alle overige reviews van Funbreaks kun je lezen via Google en Facebook.

Sebastian Jolie
Sebastian Jolie
2023-10-18
Bedankt Eva, Het waren mooie wandelingen en goed te doen voor mensen die niet regelmatig wandelen. Het verblijf is goed geregeld en voor gezelligheid ben je zelf verantwoordelijk. Dus al met al weer een zeer geslaagde vakantie. Tot de volgende. Groeten Sebastian
Bas Veerman
Bas Veerman
2023-10-15
De Luxemburg wandelvakantie was een hele fijne week. De wandelingen waren mooi en afwisselend op verschillende plekken in de omgeving. Het hotel waar we verbleven verzorgde dagelijks een huisgemaakte maaltijd.
Hendrik Van Lagen
Hendrik Van Lagen
2023-10-15
Was weer een Super mooie wandel vakantie. Goed en fijn georganiseerd. Met allemaal fijne mensen.
Irene vd Kamer
Irene vd Kamer
2023-09-09
Wat een leuke reis! Wat er op de website staat klopte echt met wat ik heb ervaren. Niets moet, alles mag en juist daarom voel je je vrij en veilig. Bij aankomst werd je persoonlijk welkom geheten, en gedurende de week was er aandacht voor elk individue, waarbij ik met deze groep kan zeggen dat de individuen al heel snel een fijne en veilige groep werd. Kortom, een aanrader
Rita Van Der Lee
Rita Van Der Lee
2023-09-04
Goed geregeld was heel gezellig
Luciana Tucci
Luciana Tucci
2023-08-27
Marjan VERHEECKE
Marjan VERHEECKE
2023-08-09
Mooi huis in Zeeland, prachtige locatie. Lekker eten en toffe, vaste activiteiten. Wel jammer dat Funbreaks niet wilde ingaan op de vraag om met de groep 's morgens even te overleggen. Die vraag werd nogal resoluut afgeblokt. Vond ik een gemiste kans voor de groep ook. Voor de rest zalig weekend gehad.
Thijs Groot
Thijs Groot
2023-08-02
Leuk weekend Zeeland gehad via Funbreaks, alles was top geregeld!
Marcel van der Kolk
Marcel van der Kolk
2023-07-23
Daniella Jongstra
Daniella Jongstra
2023-06-25
Afgelopen week naar Vieuxville in de Ardennen geweest met Funbreaks. Mijn allereerste ‘single’ reis, dus spannend. Allerlei buiten activiteiten kunnen er worden gedaan, maar ook relaxen bij het zwembad . Het was in één woord : Super!