Single Activiteiten

Activiteiten ondernemen met andere singles

Als single kan het soms uitdagend zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Misschien is iedereen in je vriendenkring gesetteld en gaan ze vaak op pad met hun partner of gezin. Of wellicht wil je gewoon plezier hebben zonder je het vijfde wiel aan de wagen te voelen. Met wie ga je dan de leuke dingen doen die je zo graag wil ondernemen? Het ondernemen van activiteiten met andere singles is dan een fantastische oplossing.

Samen activiteiten ondernemen levert je niet alleen nieuwe ervaringen op, maar vaak ook goede vriendschappen. Andere mensen ontmoeten, gezellig kletsen maar ook diepgaande gesprekken, nieuwe vrienden maken. Gewoon sámen leuke dingen doen, dat is wat je wil. En dat kan, want dat is waar onze single activiteiten precies voor staan. Gezelligheid staat echt voorop, het zijn het geen dating events. Maar wie weet, misschien kom je er zelfs de liefde van je leven tegen. Meegaan met onze single activiteiten & reizen staat in ieder geval garant voor een gezellige tijd met gelijkgestemde andere singles.

Op pad met gelijkgestemden

Activiteiten of reizen ondernemen met andere singles betekent dat je omringd bent door mensen die begrijpen wat het betekent om single te zijn in de huidige maatschappij. Deze gedeelde ervaring kan een bron van steun en begrip zijn. Het ontmoeten van nieuwe mensen verbreedt niet alleen je sociale kring, maar vergroot ook de kans op het vinden van iemand met wie je een bijzondere connectie hebt. Er zijn door de jaren heen al vele vriendschappen voor het leven ontstaan.

Het ondernemen van single activiteiten biedt een schat aan voordelen. Van het uitbreiden van je sociale kring tot het ontdekken van nieuwe interesses. Samen iets nieuws proberen kan enorm verrijkend zijn. Of het nu gaat om een wandeling, een potje bowlen, blokarten op het strand of een leuke workshop, het delen van deze ervaringen met anders singles geeft verbondenheid. Zeker omdat elke activiteit een leeftijdsgroep heeft en je dus met leeftijdsgenoten op pad gaat. Hoe leuk is het om eindelijk eens die ene activiteit te gaan doen die al heel lang op je bucketlist staat? Je hoeft dit niet alleen te ondernemen. Je kunt gewoon gezellig aansluiten bij andere gelijkgestemde singles! En we organiseren niet alleen dagactiviteiten maar ook meerdaagse singlereizen!

De eerste keer boeken…. spannend!

We begrijpen als geen ander dat de eerste keer meegaan met een single activiteit of singlereis onwijs spannend is. Daar ben je namelijk echt niet de enige in! Hou in gedachten dat iedereen er met hetzelfde doel komt, namelijk er samen een leuke tijd van maken. En je bent ook zeker niet de enige die er voor het eerst is. Ongeveer de helft van de deelnemers is er voor de eerste keer en de andere helft is al eens eerder mee geweest. Een mooie mix van “oud en nieuw” dus. De een kijkt liever eerst even de kat uit de boom de ander praat meteen al honderduit. En dat is allemaal goed, het belangrijkste is dat je gewoon lekker jezelf bent!

Bij elke activiteit en reis zijn er ook 1 of meerdere crewleden van Funbreaks aanwezig. Je wordt door hen ontvangen en zij zijn de gehele tijd aanwezig. Zij stellen je op je gemak en je kunt altijd bij hen terecht als je wil. Maar je zal zien dat het eerste contact heel makkelijk gaat en het ijs snel gebroken is. Voor je het weet sta je gezellig te kletsen met de anderen!

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)