Single Event – Bowlen en Eten Assen

Een gezellig zaterdagavond met andere singels tijdens het event Bowlen en Eten in Assen! Op een ontspannen manier kennis maken met andere singles en kijken wie het grootste bowlingtalent is. Van te voren gaan we gezellig samen eten. Heb je ook zin in een leuke avond en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ga dan gezellig mee!

We verzamelen eerst om kennis te maken met elkaar om daarna gezellig aan tafel te gaan voor een 3 gangen keuzemenu (voor de inhoud zie hieronder bij Programma & Info).

Na het eten gaan we nog een uurtje gezellig bowlen. De één zal fanatiek strikes gooien, de andere gooit misschien alleen maar in de goot. Maar dat maakt allemaal niets uit want samen lol hebben is het belangrijkste. Tijdens het event zijn ook 2 consumpties inbegrepen.

Datum: Zaterdag 8 april 2023

Plaats: Assen

Prijs: € 55,00

Programma
17:30 – 18:00 uur: Verzamelen en kennismaken
18:00 – 20:00 uur: 3 gangen Keuzemenu
20:00 – 21:00 uur: Bowlen

Iedereen krijgt 2 consumptiemunten die inbegrepen zijn (koffie, thee, fris, tapbier of huiswijn). Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke direct afgerekend te worden.

Keuzemenu
Voorgerecht: Proeverij van verschillende gerechten
Hoofgerecht: Keuze uit Varkenshaas, Kabeljauw of Risotto (vegetarisch), inclusief garnituur van groenten/salade en frites/aardappelen.
Nagerecht: Proeverij van desserts