Single Event – Bowlen & Eten Assen

Gezellig samen bowlen tijdens het single event Bowlen & Eten in Assen! Op een ontspannen manier kennis maken met andere singles en kijken wie het grootste bowlingtalent is. Aansluitend gaan we heerlijk steengrillen. Heb je ook zin in een leuke middag en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ga dan gezellig mee!

We verzamelen eerst om kennis te maken met elkaar om daarna gezellig te gaan bowlen. De één zal fanatiek strikes gooien, de andere gooit misschien alleen maar in de goot. Maar dat maakt allemaal niets uit want samen lol hebben is het belangrijkste.

Aansluitend gaan we lekker steengrillen met nog een heerlijke Crème Brûlée na ook! Tijdens het event zijn ook 2 consumpties inbegrepen.

Datum: Zondag 3 oktober 2021

Plaats: Assen

Prijs: € 45,00

Programma

15:30 – 16:00 uur: Verzamelen, kennismaken en schoenen passen
16:00 – 17:00 uur: Bowlen
17:00 uur: Aan tafel om gezellig te steengrillen
19:00 uur: Einde van het programma

Het steengrillen is 2 uur onbeperkt, met een lekkere Crème Brûlée na. Er zijn 2 drankjes inbegrepen tijdens het event (koffie, thee, fris, tapbier of huiswijn). Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke direct afgerekend te worden. We eten expres al op tijd zodat deelnemers die van wat verder weg komen gewoon lekker op tijd naar huis kunnen als ze dat willen.