Single Event – Bowlen en Eten Assen

Een gezellige zondag doorbrengen met andere singels tijdens het event Bowlen en Eten in Assen! Op een ontspannen manier kennis maken met andere singles en kijken wie het grootste bowlingtalent is. Na het uurtje bowlen gaan we gezellig samen eten. Heb je ook zin in een leuke dag en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ga dan gezellig mee!

We verzamelen eerst om kennis te maken met elkaar om daarna een uurtje gezellig te gaan bowlen. De één zal fanatiek strikes gooien, de andere gooit misschien alleen maar in de goot. Maar dat maakt allemaal niets uit want samen lol hebben is het belangrijkste.

Na het bowlen gaan we aan tafel voor een 3 gangen verrassingsmenu. Dit bestaat uit een proeverij van voorgerechten, keuze uit 3 hoofdgerechten en een proeverij van nagerechten. We eten expres op tijd (van 17.00-19.00 uur) zodat deelnemers van verder weg ook weer op tijd thuis kunnen zijn.

Tijdens het event zijn ook 2 consumpties inbegrepen.

Datum: Zondag 26 november 2023

Plaats: Assen

Prijs: € 57,50

Programma
15:30 – 16:00 uur: Verzamelen en kennismaken
16:00 – 17:00 uur: Bowlen
17:00 – 19:00 uur: Drie gangen Verrassingsmenu

Iedereen krijgt 2 consumptiemunten die inbegrepen zijn (koffie, thee, fris, tapbier of huiswijn). Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke direct afgerekend te worden.

Verrassingsmenu
Voorgerecht: Proeverij van verschillende voorgerechten
Hoofgerecht: Keuze uit 3 hoofdgerechten
Nagerecht: Proeverij van verschillende desserts