Single Event – Bowlen en Eten Den Bosch

Gezellig samen bowlen tijdens het single event Bowlen en Eten in Den Bosch! Op een ontspannen manier kennis maken met andere singles en kijken wie het grootste bowlingtalent is. Aansluitend gaan we aan tafel voor een grilldiner. Heb je ook zin in een leuke middag en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ga dan gezellig mee!

We verzamelen eerst om kennis te maken met elkaar om daarna gezellig1,5 uur te gaan bowlen. De één zal fanatiek strikes gooien, de andere gooit misschien alleen maar in de goot. Maar dat maakt allemaal niets uit want samen lol hebben is het belangrijkste! Na het bowlen gaan we genieten van een heerlijk grilldiner. Dit bestaat uit stokbrood met smeersels, verschillende vlees- en vissoorten voor op de hot plate (steengrill), huisgemaakte salades, verse rauwkostsalades, diverse sauzen, satésaus en verse frites. Tijdens het event zijn ook 2 consumptiemunten inbegrepen.

Datum: Zondag 10 maart 2024

Plaats: Den Bosch

Leeftijdsgroep: 40-65 jaar

Prijs: € 59,50

Programma

15:00 – 15:30 uur: Verzamelen, kennismaken en schoenen passen
15:30 – 17:00 uur: Bowlen
17:00 uur: Aan tafel voor een heerlijk diner
Circa 19:00 uur: Einde van het programma

Er zijn 2 consumptiemunten inbegrepen tijdens het event (koffie, thee, fris, tapbier 1 munt, huiswijn 1,5 munt). Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke direct afgerekend te worden. We eten expres al op tijd zodat deelnemers die van wat verder weg komen gewoon lekker op tijd naar huis kunnen als ze dat willen.

Het grilldiner bestaat uit:

* Stokbrood met smeersels
* Diverse vlees- en vissoorten voor op de hot plate (steengrill)
* Huisgemaakte salades
* Verse rauwkostsalades
* Sauzen
* Satésaus
* Verse frites