Single Event – Bowlen en Eten Haarlem

Gezellig samen bowlen tijdens het single event Bowlen & Eten in Haarlem! Op een ontspannen manier kennis maken met andere singles en kijken wie het grootste bowlingtalent is. Aansluitend gaan we aan tafel voor een uitgebreid 3-gangen diner. Heb je ook zin in een leuke middag en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ga dan gezellig mee!

We verzamelen eerst om kennis te maken met elkaar om daarna gezellig 1,5 uur te gaan bowlen. De één zal fanatiek strikes gooien, de andere gooit misschien alleen maar in de goot. Maar dat maakt allemaal niets uit want samen lol hebben is het belangrijkste.

Na het bowlen gaan we genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Het bestaat uit een voorgerechtenbuffet met diverse soepen, stokbrood en tapenades. Het hoofdgerechtenbuffet bestaat uit de lekkerste vlees- en vissoorten die je zelf op de hot plate kunt bereiden. Daarbij worden ook diverse salades, groentes, sauzen en frites geserveerd. Tot slot is er nog een dessertbuffet met diverse soorten ijs, fruit en andere lekkernijen. Tijdens het event zijn ook 2 consumptiemunten inbegrepen.

Datum: Zondag 3 maart 2024

Plaats: Haarlem

Prijs: € 59,50

Programma

15:00 – 15:30 uur: Verzamelen, kennismaken en schoenen passen
15:30 – 17:00 uur: 1,5 uur Bowlen
17:00 uur: Aan tafel voor een heerlijk 3-gangen diner
19:00 uur: Einde van het programma

Er zijn 2 consumptiemunten inbegrepen tijdens het event (koffie, thee, fris, tapbier 1 munt, huiswijn 1,5 munt). Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke direct afgerekend te worden. We eten expres al op tijd zodat deelnemers die van wat verder weg komen gewoon lekker op tijd naar huis kunnen als ze dat willen.

Het 3-gangen diner bestaat uit:

Voorgerechtenbuffet:
* Diverse soepen
* Stokbrood
* Tapenades

Hoofdgerechtenbuffet:
* Diverse vlees- en vissoorten voor op de hot plate
* Diverse salades en groenten
* Frites
* Sauzen

Dessertbuffet:
* Diverse soorten ijs
* Fruit
* Andere lekkernijen