Single Event – Bowlen & Eten

Gezellig samen bowlen tijdens het single event Bowlen & Eten in Den Bosch! Op een ontspannen manier kennis maken met andere singles en kijken wie het grootste bowlingtalent is. Heb je ook zin in een leuke middag en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, ga dan gezellig mee!

We verzamelen eerst om kennis te maken met elkaar om daarna gezellig te gaan bowlen. De één zal fanatiek strikes gooien, de andere gooit misschien alleen maar in de goot. Maar dat maakt allemaal niets uit want samen lol hebben is het belangrijkste! Er zijn 2 consumptiemunten inbegrepen tijdens het event. Aansluitend gaan we nog lekker een hapje eten!

Last minute nog boeken? Als je na 13.00 uur boekt: vul dan het boekingsformulier in en bel daarna naar 06-24169523 voor de betaalinformatie en de adresgegevens.

Datum: Zondag 19 januari 2020

Plaats: Den Bosch

Prijs: € 32,50

Programma

Programma zondag 19 januari

vanaf 15.00 uur: Ontvangst en kennismaken
15.45 uur: Schoenen passen en start uur bowlen
circa 17.15 uur: Aan tafel voor een hapje eten

We eten expres al op tijd (en daarom niet te uitgebreid) zodat deelnemers die van verder weg komen gewoon lekker op tijd naar huis kunnen als ze dat willen. Na het eten kunnen diegene die dat willen uiteraard nog gezellig blijven borrelen.

Voor het eten bestaat de keuze uit:
* Saté met verse frites en mayo
* Runderburger met verse frites en mayo
* Wienerschnitzel met verse frites en mayo

Iedereen krijgt 2 consumptiemunten. Koffie, thee, fris, tapbier en huiswijn zijn 1 munt. Mixdranken en speciaalbieren zijn 2 munten. Overige drankjes zijn voor eigen rekening en dienen ter plekke direct afgerekend te worden.

Inclusief

Inclusief

  • Een uur bowlen
  • 2 Consumptiemunten
  • Saté/runderburger/Wienerschnitzel met verse frites
  • Begeleiding van Funbreaks tijdens het event
Exclusief

  • Vervoer naar de locatie
  • Overige drankjes (zelf ter plekke afrekenen)

Deelnemers

Leeftijdscategorie: 30 t/m 59 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 6 – maximaal 12

Boekingen op dit moment: 10 deelnemers

                                  
36     53      47     41     45      51

             
53     47     35      47

Vervoer

Vervoer naar de locatie is op eigen gelegenheid. Het exacte verzamelpunt wordt vermeld in de bevestiging die je ontvangt na boeking. Wanneer je wilt carpoolen (gezellig en goedkoop) kun je overleggen bij het evenement op de Facebook-pagina van Funbreaks.

Met de auto is de plek makkelijk en goed te bereiken (vlak bij de snelweg). Parkeren is er gratis op het parkeerterrein.
Ook met het OV is de locatie goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushaltes liggen op 3 en 5 minuten loopafstand.