Single Event – Rondvaart, Dropping en BBQ Giethoorn

Met een leuke groep singles genieten in de omgeving van het mooie Giethoorn en afsluiten met een barbecue! We maken eerst een rondvaart, worden dan gedropt in het natuurgebied en lopen terug. Daarna nog lekker smullen van de barbecue. Op en naast het water genieten van de mooie natuur en ondertussen nieuwe mensen ontmoeten!

We maken eerst kennis onder het genot van een kop koffie/thee en een punt appeltaart met slagroom. Daarna stappen we in de rondvaartboot en maken een mooie boottocht door Giethoorn en de omgeving. Vervolgens worden we midden in het natuurgebied gedropt en gaan we te voet terug. Dit doen we met behulp van verschillende routetechnieken (zoals gps, striproute en smileys). De wandeling is maar kort, ongeveer 5 kilometer en we komen langs de mooiste plekjes van de natuur rondom het waterdorp Giethoorn. Ook lopen door het oude dorp met de karakteristieke boerderijen en bruggetjes. Bij terugkomst gaan we samen lekker barbecueën. Meer details over de inhoud van het uitgebreide programma vind je hieronder bij het tabblad “Programma”.

Datum: Zondag 9 juni 2024

Plaats: Giethoorn

Prijs: € 64,50

Dit event wordt op een andere datum ook voor de leeftijdsgroep 25-55 jaar georganiseerd!

Programma

14.30 uur: Ontvangst en kennismaking met koffie/thee en appeltaart met slagroom
15.00 uur: Vertrek met de rondvaartboot
15.45 uur: Dropping midden in het natuurgebied en te voet terug
16.45 uur: Terugkomst en samen barbecueën
circa 18.45 uur: Einde van het programma

Onder het genot van een kopje koffie/thee met appeltaart kan iedereen vast kennis met elkaar maken. We vertrekken om 15.00 uur met de rondvaartboot. We maken een boottocht van circa 45 minuten door Giethoorn en omgeving. De boot is overdekt maar de ramen aan de zijkant kunnen open bij warm weer. Daarna worden we midden in het natuurgebied gedropt en lopen we terug naar de locatie. Dit doen we door middel van verschillende routetechnieken, zoals met gps, smileys en een striproute. Deze wandeling van ongeveer 5 kilometer leidt ons langs de mooiste plekjes van de natuur rondom het waterdorp Giethoorn. Ook lopen we door het oude dorp met de karakteristieke boerderijen en bruggetjes. Mocht je slecht ter been zijn dan kun je met de boot mee terugvaren. Als we weer terug zijn dan gaan we ook nog gezellig samen barbecueën. Deze bestaat uit 5 soorten vlees (hamburger, karbonade, saté, gerookt bbq-worstje en speklap), runder- en scharrelsalade, stokbrood met eigengemaakte kruidenboter en diverse sauzen. We kunnen binnen of buiten zitten met de bbq, afhankelijk van het weer.