Single Event Kookworkshop Sushi

Ben jij ook zo dol op sushi en heb je altijd al de perfecte sushi willen leren maken? Dit is je kans! In een ongedwongen sfeer gaan we deze kookworkshop volgen en tegelijkertijd ook nog leuke singles ontmoeten! 

Samen met andere singles gaan we leren hoe we alles moeten bereiden volgens de juiste technieken. Sushi maken is namelijk niet zo gemakkelijk als het lijkt. Vaak blijft de sushi niet in een mooie vorm zitten en valt het al gauw uit elkaar. Maar wij gaan leren hoe we het wél op de juiste manier moeten maken. We gaan 4 verschillende soorten sushi klaarmaken tijdens deze workshop.

Uiteraard gaan we na de workshop gezellig samen aan tafel en gaan we alle zelfgemaakte sushi heerlijk opeten! Als er nog wat overblijft dan nemen we dat nemen we dat lekker mee naar huis.

Datum: Zaterdag 20 januari 2024

Plaats: Noordwijk

Prijs: € 67,50

Programma:
15.45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 uur: Start Kookworkshop Sushi
circa 17:45 – 18.00 uur: Gezellig samen aan tafel en opeten van de zelfgemaakte sushi
circa 19.15 uur: Afsluitend een kopje koffie/thee

Onder begeleiding van een professional volgen we deze workshop en leren we heerlijke sushi bereiden. Na de workshop gaan we gezellig aan tafel om te smullen van de gemaakt sushi. Japanse thee en water zijn inbegrepen tijdens de workshop en na het eten krijg je ook nog een afsluitend kopje koffie of thee. Overige consumpties kun je ter plekke kopen en afrekenen middels pin, cash of (Tikkie) QR code.