Single Event – Lasergamen & Borrelen

Op veler verzoek: we gaan lasergamen! Een middag vol spanning, gezelligheid en nieuwe singles ontmoeten. En wel in de grootste lasergame arena van Nederland! Er zijn 3 verdiepingen dus meer dan genoeg mogelijkheden om je verdekt op te stellen en stiekem de ander uit te schakelen!

Iedere deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Deze is erg zwak en volledig ongevaarlijk, er zijn dus geen beschermende brillen of maskers nodig. De pakken die de we aanhebben vangen de laserstraal op en houden op die manier bij of je geraakt wordt. Als dit gebeurt geeft het pak een signaal af en ben je voor een bepaalde tijd af (bijv. 10 seconden). Aan het einde kun jij op het scoreformulier precies zien wie jij hebt afgeschoten, maar ook wie het op jou gemunt had…

We verzamelen eerst om onder het genot van een drankje vast kennis te maken met elkaar. Daarna gaan we de 1e game spelen. Welk team weet als eerste de tegenstanders uit te schakelen? Na een korte pauze met een drankje gaan we nog een 2e game spelen. Uiteraard met een wisselende samenstelling van de teams. Na deze 2 games praten we met een drankje en een lekker bittergarnituur nog even gezellig na.

Datum: Zondag 2 februari 2020

Plaats: Utrecht

Prijs: € 49,00

Programma & Info

Programma zondag 2 februari:

13.30 uur: Ontvangst met een drankje
14.00 uur: Start uitleg en 1e heat lasergamen
Tussendoor pauze met een drankje, aansluitend 2e game
Circa 15.15 uur: Afsluitend drankje met bittergarnituur

We verzamelen binnen waar onder het genot van een drankje alvast kennis met elkaar gemaakt kan worden. Vervolgens krijgen we om 14.00 uur uitleg en gaan we lasergamen. Tussen de 2 games in is er nog een korte pauze met een drankje. Na afloop gaan we gezellig nakletsen onder het genot van een drankje en een lekker bittergarnituur. Wie na de tijd nog wil blijven zitten kan nog een drankje bestellen op eigen rekening. Er zijn dus 3 drankjes inbegrepen (koffie, thee, frisdranken, bier, huiswijn) gedurende het arrangement .

Inclusief

Inclusief

  • 2 Heats lasergamen
  • 3 Consumpties -> 1 bij ontvangst, 1 in de pauze, 1 na afloop (koffie, thee, frisdranken, bier, huiswijn)
  • Bittergarnituur
Exclusief

  • Vervoer naar de locatie
  • Kosten voor consumpties buiten het genoemde programma

Deelnemers

Leeftijdscategorie: 30 t/m 59 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 6 – maximaal 18
(bij minimaal 10 boekingen hebben we de ruimte exclusief voor onszelf!)

Vervoer

Vervoer naar de locatie is op eigen gelegenheid. Het exacte verzamelpunt wordt vermeld in de bevestiging die je ontvangt na boeking. Wanneer je wilt carpoolen (gezellig en goedkoop) kun je overleggen bij het evenement op de Facebook-pagina van Funbreaks.

Met de auto is de plek makkelijk en goed te bereiken. Parkeren is er gratis op het parkeerterrein.
Als je met OV wilt komen is de dichtstbijzijnde halte op 16 minuten loopafstand.