Single Event – Blokarten & Borrelen

Blokarten, blowkarten, strandzeilen. Hoe je het ook noemt: het is onwijs leuk! Na het succes van vorig jaar gaan we dit najaar weer blokarten, dit keer op het strand van Hoek van Holland. Met flinke snelheid over het strand zeilen is echt een spectaculair gevoel. Een blokart is een karretje op drie wielen met zitruimte dicht bij de grond en in het midden bevindt zich de mast waar het zeil aan zit. Met het zeil kan worden gestuurd en wordt de snelheid bepaald. Deze middag gaan we met een leuke groep singles eerst blokarten en daarna nog gezellig borrelen!

Onder het genot van een kop koffie of thee maken we eerst kennis met elkaar. Daarna gaan we een uur blokarten over het strand van Hoek van Holland. Je deelt de blokart met iemand anders (je gaat steeds om en om), zodat je tussen de rondes door even bij kan komen en naar de capriolen van de anderen kan kijken. Na het blokarten moet er natuurlijk nog even nagepraat worden over de avonturen. We gaan met z’n allen gezellig borrelen in een strandtent. Onder het genot van de (inbegrepen) drankjes en een lekker bittergarnituur kan iedereen zijn stoere verhalen kwijt.

Datum: Zaterdag 11 mei 2019 –  nog 1 plek vrij!

Plaats: Hoek van Holland

Prijs: € 52,50

Programma & Info

Programma zaterdag 11 mei:

13.30 uur: Ontvangst met koffie, thee of fris
14.00 uur: Blokarten
15.00 uur: Borrelen in een strandtent, incl. drankjes (onbeperkt) en bittergarnituur
16.30 uur: Einde van het arrangement

We verzamelen bij een strandtent, waar onder het genot van koffie, thee, cappuccino of fris kennis met elkaar gemaakt kan worden. Vervolgens krijgen we uitleg en stappen we in de blokart om het geleerde in praktijk te brengen en heerlijk over het strand te zoeven! We delen de blokarts met z’n tweeën, je gaat dus om de beurt in de blokart. We hebben een uur de tijd dus zeker lang genoeg om flink wat rondjes te maken. Hierna gaan we gezellig borrelen in de strandtent en kunnen we napraten over onze uitgehaalde capriolen. Bij mooi weer lekker buiten in een loungehoek en bij wat minder weer lekker warm binnen. Er wordt rondgegaan met een lekker bittergarnituur en de drankjes zijn tijdens de borrel allemaal inbegrepen tot 16.30 uur (onbeperkt koffie, thee, cappuccino, frisdranken, tapbier Brand, binnenlands gedestilleerd, huiswijnen, Heineken 0.0, Heineken Ice Cold, Wieckse Witte & Rose en Radler). Wie na de tijd nog wil blijven zitten kan nog een drankje bestellen op eigen rekening.

Blokarten
Een blokart is een karretje op drie wielen met zitruimte dicht bij de grond. Zo wordt het gewicht goed verdeeld tijdens het blokarten en ligt het zwaartepunt laag, zodat men niet direct omvalt wanneer de zeilen wind vangen. In het midden bevindt zich de mast waar het zeil aan zit. Een belangrijk onderdeel van de blokart, want hiermee kan worden gestuurd en snelheid worden bepaald.

De ervaren instructeur legt je voor we beginnen op een rustige manier de techniek uit, zodat iedereen veilig aan de slag kan. Er zijn verschillende zeilmaten waardoor ook bij weinig wind en onder bijna alle omstandigheden geblokart kan worden. Ook bij regen gaat het dus gewoon door. Alleen als het écht windstil is zal het waarschijnlijk verplaatst worden maar dat komt echter zelden voor aan de kust.

Inclusief

Inclusief

  • Ontvangst met koffie, thee, cappuccino of fris
  • Een uur blokarten, inclusief helm (in een gedeelde blokart)
  • Onbeperkt koffie, thee, cappuccino, frisdranken, tapbier Brand, binnenlands gedestilleerd, huiswijnen, Heineken 0.0, Heineken Ice Cold, Wieckse Witte & Rose en Radler (van 15.00 tot 16.30 uur)
  • Bittergarnituur
Exclusief

  • Vervoer naar de locatie
  • Kosten voor consumpties buiten het genoemde programma

Deelnemers

Leeftijdscategorie: 30 t/m 59 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 6 – maximaal 12

Boekingen op dit moment: 11 deelnemers

                  
51     55     46     49

                            
51     46     50     46     49     46    58      

Vervoer

Vervoer naar de locatie is op eigen gelegenheid. Het exacte verzamelpunt wordt vermeld in de bevestiging die je ontvangt na boeking. Wanneer je wilt carpoolen (gezellig en goedkoop) kun je overleggen bij het evenement op de Facebook-pagina van Funbreaks.

Parkeren kan gratis bij het strand van Hoek van Holland. Ook met het OV is de plek goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op slechts 3 minuten loopafstand.