Single Event – Wandeling Twickel Delden

Lekker wandelen in een zeer afwisselend gebied en ondertussen andere leuke singles ontmoeten. We wandelen deze keer over Landgoed Twickel in Ambt Delden, een prachtig landgoed en uitgestrekt natuurgebied. Loop je gezellig met ons mee?

Landgoed Twickel is een van de grootste landgoederen van Nederland met onder andere kasteel Twickel, diverse historische gebouwen, een parkbos en glooiende akkers en weilanden. Het dorp (Ambt) Delden ligt ook midden in Twickel. We maken een wandeling waarbij we door zeer afwisselende landschappen lopen. Van kasteel tot dorp, van Twickelerbos tot vlonderpad, van watertoren tot weiland met koeien waar de door heen lopen. Werkelijk alles komen we tegen tijdens deze mooie wandeling!

Heb je zin in een middag lekker wandelen met leuke singles en fijne gesprekken? Loop dat gezellig met ons mee! Aan het einde sluiten we af met een drankje en kunnen we nog gezellig nakletsen.

Datum: Zondag 6 oktober 2019

Plaats: Delden

Prijs: € 12,50 (vroegboekprijs bij boeken t/m zaterdag  28 september is € 10,00)

Een andere keer meewandelen? Kijk ook eens bij de wandeling die we maken door het schitterende gebied De Groote Peel!

Programma & Info Gebied

Programma zondag 6 oktober:

11.00 – 11.30 uur: Verzamelen, wie wil kan nog even een kopje koffie drinken
11.30 uur: Start wandeling
Onderweg kunnen we een of meerdere pauzes nemen
Circa 15.00 uur: Afsluitend drankje

Over de wandeling:
De wandeling is in totaal 10-11 km. Onderweg kunnen we een of meerdere keren pauzes nemen en we lopen in een normaal rustig tempo. Neem zelf voldoende te eten en drinken mee voor onderweg. De route is deels verhard en deels onverhard. We lopen op sommige plekken dwars door het weiland heen waar het drassig en modderig kan zijn. Ook kan het zijn dat we door een paar cm water moeten lopen om een beekje over te steken (afhankelijk van de waterstand). Hou hier rekening mee met welke schoenen je aantrekt zodat je geen natte voeten krijgt. We eindigen weer bij het punt waar we begonnen zijn. Hier sluiten we af met een drankje en kunnen we nog gezellig nakletsen.

Achtergrond Landgoed Twickel:
Twickel is een rijksbeschermde historische buitenplaats met 81 complexonderdelen vlak bij Delden in de buurtschap Deldeneresch, in de gemeente Hof van Twente in de provincie Overijssel. Het omgrachte kasteel vormt het centrum.

Het afwisselende landschap bestaat uit zacht glooiende akkers en weilanden, bossen en eeuwenoude eiken, heidevelden en vennen. Daartussen slingeren zich beken en houtwallen. Op het landgoed bevinden zich zo’n honderdvijftig boerderijen, herkenbaar aan zwart-witte luiken, en andere gebouwen zoals twee watermolens, de watertoren en de houtzagerij. Cultuur en natuur gaan op Twickel harmonieus samen. De zorg voor dit alles berust bij de Stichting Twickel.

Inclusief

Inclusief

  • Wandeling over Landgoed Twickel en Ambt Delden
  • Wat lekkers voor onderweg
  • Drankje na de wandeling (koffie, thee, fris, tapbier, huiswijn)
  • Begeleiding van Funbreaks tijdens het event
Exclusief

  • Vervoer naar de locatie
  • Overige gebruiken

Deelnemers

Leeftijdscategorie: 40 t/m 65 jaar

Aantal deelnemers: minimaal 6 – maximaal 16

Boekingen op dit moment: 10 deelnemers

                  
42     47     43     46     60

               
48     48     61     47      53

Vervoer

Vervoer naar de locatie is op eigen gelegenheid. Het exacte verzamelpunt wordt vermeld in de bevestiging die je ontvangt na boeking.

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein. Station Delden ligt op 1 km afstand (circa 14 minuten lopen). Aan het begin van de wandeling komen we daar ook langs dus je kan er ook voor kiezen om daar aan te sluiten (laat het dan wel even weten).

Wanneer je wilt carpoolen (gezellig en goedkoop) kun je overleggen bij het evenement op de Facebook-pagina van Funbreaks.