Single Event Workshop Chocolade

Ben je dol op chocolade? Tijdens deze workshop gaan we alles leren over chocolade en de bewerking hiervan. We maken een mandje van chocolade én nog 12 bonbons voor daarin. Leuk om te leren en lekker om mee naar huis te nemen!

We starten de workshop met het maken van het mandje. Je hebt hierbij de keuze tussen puur, melk of witte chocolade. Als je het mandje gemaakt hebt ga je deze ook nog mooi decoreren. Hierna gaan we aan de slag met de bonbons. We leren hoe we 12 vormbonbons maken, met ook hierbij de keuze tussen puur, melk en witte chocolade. Daarna ga je de bonbons vullen met een smakelijke vulling zoals bijvoorbeeld hazelnoot-praline, karamel-zeezout, slagroom, Baileys en mocca. In totaal heb je keuze uit 12 smaken!

Tijdens de workshop is er koffie, thee, fris, bier en wijn inbegrepen.

Er is momenteel alleen nog plek vrij voor mannen. Vrouwen kunnen eventueel op de wachtlijst plaatsnemen. Je kunt dan gewoon het boekingsformulier invullen en bij betaalmethode voor “zelf overboeken” kiezen. Mocht er toch nog een plek voor je vri komen dan nemen we contact met je op.

Datum: Zaterdag 29 juni 2024

Leeftijdsgroep: 25 t/m 55 jaar

Plaats: Nistelrode (bij Oss/Veghel)

Prijs: € 47,50

Dit event wordt ook voor de leeftijdsgroep 35-59 jaar georganiseerd.

Programma

13.15- 13.30 uur: Ontvangst
13.30 uur: Start workshop chocolade
circa 16.00 uur: Einde van de workshop

Tijdens de workshop zijn koffie, thee, fris, bier en wijn inbegrepen.