Single Events tijdens de feestdagen

Single Events met de feestdagen, Kerst en Oud & Nieuw

Zin om met de feestdagen eens wat anders te doen? Ga dan Pasen, Pinksteren, Kerstmis en/of Oud & Nieuw doorbrengen met andere singles! Elk jaar organiseren we een of meerdere leuke single events rondom de feestdagen. De ene keer brengen we de feestdagen door in een groepsaccommodatie of organiseren we een gezellige wandeling met brunch. De andere keer geven we een groot Singlefeest met Oud & Nieuw, waarbij je dan ook nog een diner en overnachting bij kan boeken. Het nieuwe jaar inluiden met allemaal andere leuke singles en een goed feestje vieren! Een betere manier om het jaar te starten is er niet. Elk jaar staat er met de feestdagen wel iets leuks op het programma!

Hieronder vind je de events die dit jaar met de feestdagen georganiseerd worden. 

Funbreaks - Single Feestdagen

Overzicht single events feestdagen:

  • Er staan momenteel (nog) geen reizen gepland met de feestdagen.

Is de reis al volgeboekt? Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Vul hiervoor gewoon het boekingsformulier in en kies bij betaalmethode wel even voor “zelf overboeken”.  Als er een plek voor je vrijkomt dan nemen wij direct contact met je op!

Single Oud & Nieuw Feest 2023-2024

Knallend het nieuwe jaar in met allemaal leuke nieuwe mensen om je heen, hoe speciaal is dat? We geven ook dit jaar weer een spetterende Oud & Nieuw feest, exclusief alleen voor singles. Je kan alleen voor het feest (met DJ) boeken maar veel leuker is natuurlijk om daarvoor al kennis te maken tijdens de borrel en het diner. Ook kun je na het feest zo je bed in rollen als je er een overnachting bijboekt.

Single Oud en Nieuw Feest met DJ

Nieuwe singles ontmoeten en oude bekenden terugzien

Borrel en diner vooraf om vast kennis te maken

Overnachting bijboeken mogelijk

Verhouding mannen/vrouwen in balans (max 40%/60%)

Funbreaks - Single Feestdagen