Single Fotografie Reizen

Fotografiereizen voor singles

Hou je van fotograferen en wil je eindelijk wel eens leren hoe je écht goede foto’s maakt? Heb je zin om een weekend lang met fotografie bezig te zijn samen met gelijkgestemden en onder professionele begeleiding van een fotograaf? Dan is een fotoweekend voor singles echt een aanrader!

Fotoweekend voor beginners

Deze fotografiereis is voor singles die graag willen leren om mooie(re) foto’s te maken met een fotocamera. Je hoeft nog niet veel ervaring te hebben, alle basisbeginselen worden aan je uitgelegd. Er is een professionele fotograaf aanwezig die de theorie kort uitlegt, waarna jullie lekker op pad gaan om in de praktijk te oefenen. We hebben als proef al eerder dit weekend georganiseerd en in 2024 gaan we nog een keer, nu met een andere leeftijdsgroep!

Fotoreis voor gevorderden

Voor de meer gevorderde fotografen onder ons willen we ook graag een leuke reis organiseren. We zijn dan ook aan het bekijken of we deze voor het najaar van 2024 of voorjaar 2025 online kunnen zetten. De basisbeginselen heb je allemaal al goed onder de knie en er wordt dieper in gegaan op verschillende technieken en soorten fotografie.

Agenda single fotografiereizen:

  • Er staan momenteel geen reizen gepland.

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)