Single Wandelingen en Wandelvakanties

Dagwandelingen en wandelreizen voor singles

Hou je van wandelen maar heb je geen zin om steeds alleen te gaan? Dan is een single wandeling of single wandelvakantie een aanrader! Laagdrempelig, genieten van de natuur en gezellig kletsen met andere singles. Onze events zijn geen dating-events, gezelligheid staat echt voorop (maar je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt natuurlijk). Heerlijk samen met andere gelijkgestemde wandelaars op pad!

De wandelingen worden altijd begeleid door Funbreaks. Je hoeft je dus niet druk te maken om de route, de reisbegeleider weet de weg én de mooiste plekken te vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten!

De agenda van de singlewandelingen en single wandelvakanties vind je hieronder. Er worden ook diverse andere dagactiviteiten en singlereizen georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda.

Wandelvakanties voor singles

Funbreaks organiseert meerder keren per jaar wandelreizen voor singles. Bijvoorbeeld naar de Duitse Vulkaaneifel, de Belgische Ardennen of het Mullerthal in Luxemburg. Geen massale groepen maar meestal max 20 deelnemers per reis, een ideaal aantal om je mede-reizigers ook écht te leren kennen.

Een wandelreis voor singles kan veel voordelen en leuke aspecten bieden voor mensen die alleen zijn en nieuwe mensen willen ontmoeten. Onze reizen zijn alleen voor singles, dus je ontmoet altijd gelijkgestemden die ook alleenstaand zijn en van wandelen houden.

Door met een groepreis voor singles mee te gaan heb je de unieke kans om nieuwe plekken te ontdekken en samen te genieten van de mooie natuur. Onze georganiseerde wandelreizen worden altijd begeleid door Funbreaks. Alles is voor je geregeld en de mooiste routes zijn uitgestippeld. Samen verkennen we dan ook de mooiste plekjes.

Wandelvakanties voor singles zijn geweldige manieren om nieuwe mensen te ontmoeten, van de natuur te genieten en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Dus trek je wandelschoenen aan, pak je rugzak en ga op weg naar een onvergetelijke ervaring!

Dagwandelingen voor singles

Wil je een dagje op pad en gezellig gaan wandelen met andere singles? Dan zijn onze dagwandelingen een aanrader. We organiseren op jaarbasis circa 15 wandelingen welke in lengte variëren van zo’n 8-20 kilometer. Na een voorstelrondje gaan we samen op pad waarbij we genieten van de al het moois wat Nederland ons te bieden heeft. De ene keer lopen we in de Biesbosch, de andere keer over het Dwingelderveld, bij de Hatertse Vennen of door de Amsterdamse Waterleiding duinen en zo nog veel meer. Ideaal als je eens een keer kennis wil maken met het concept van Funbreaks maar ook als je regelmatig aan de wandel wil gaan. En natuurlijk kun je zo mooie gebieden in Nederland ontdekken en andere single wandelaars ontmoeten. Laagdrempelig, relaxed en vooral altijd gewoon heel gezellig!

Agenda single wandelreizen en dagwandelingen:

Op de planning:

  • Single Wandelingen
    Binnenkort komen er weer meer dagwandelingen online!

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)