Single Wandelingen en Wandelvakanties

Al wandelend andere singles ontmoeten

Hou je van wandelen maar heb je geen zin om steeds alleen te gaan? Dan is een single wandeling of single wandelvakantie een aanrader! Laagdrempelig, genieten van de natuur en gezellig kletsen met andere singles. Onze events zijn geen dating-events, gezelligheid staat echt voorop (maar je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt natuurlijk). Heerlijk samen met andere gelijkgestemde wandelaars op pad!

De wandelingen worden begeleid door Funbreaks. Je hoeft je dus niet druk te maken om de route, de reisbegeleider weet de weg én de mooiste plekken te vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten!

De agenda van de singlewandelingen en single wandelvakanties vind je hieronder. Er worden ook diverse andere dagactiviteiten en singlereizen georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda.

Single Wandelreizen

Funbreaks organiseert een aantal keer per jaar een single wandelreis naar bijvoorbeeld de Duitse Vulkaaneifel of de Belgische Ardennen. Geen massale groepen maar meestal max 20 deelnemers per reis, een ideaal aantal om je mede-reizigers ook écht te leren kennen.

Single Dagwandelingen

Ook worden er bijna maandelijks dagwandelingen georganiseerd. Deze vinden door heel Nederland plaats, van de Biesbosch tot de Sallandse Heuvelrug en van de Maashorst tot Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Agenda single wandelreizen:

Op de planning:

  • Single Wandelingen
    Binnenkort komen er meer wandelingen online!