Single Wandelingen en Wandelvakanties

Dagwandelingen en wandelreizen voor singles

Hou je van wandelen maar heb je geen zin om steeds alleen te gaan? Dan is een single wandeling of single wandelvakantie een aanrader! Laagdrempelig, genieten van de natuur en gezellig kletsen met andere singles. Onze events zijn geen dating-events, gezelligheid staat echt voorop (maar je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt natuurlijk). Heerlijk samen met andere gelijkgestemde wandelaars op pad!

De wandelingen worden begeleid door Funbreaks. Je hoeft je dus niet druk te maken om de route, de reisbegeleider weet de weg én de mooiste plekken te vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten!

De agenda van de singlewandelingen en single wandelvakanties vind je hieronder. Er worden ook diverse andere dagactiviteiten en singlereizen georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda.

Single Wandelreizen

Funbreaks organiseert een aantal keer per jaar wandelreizen voor singles. Bijvoorbeeld naar de Duitse Vulkaaneifel, de Belgische Ardennen of het Mullerthal in Luxemburg. Geen massale groepen maar meestal max 20 deelnemers per reis, een ideaal aantal om je mede-reizigers ook écht te leren kennen.

Single Dagwandelingen

Ook worden er bijna maandelijks dagwandelingen georganiseerd. Deze vinden door heel Nederland plaats, van de Biesbosch tot de Sallandse Heuvelrug en van de Maashorst tot Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Agenda single wandelreizen:

Op de planning:

  • Single Wandelingen
    Binnenkort komen er meer wandelingen online!

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)