Single Herfstwandeling Hollandsche Rading

Een echte herfstwandeling door de bossen met gekleurde bladeren en mooie paddenstoelen. Heb je ook zin in een leuke dag en om lekker te wandelen en te kletsen met andere singles? Loop dan gezellig met ons mee! Lekker banjeren door de gevallen bladeren en paddenstoelen zoeken! 

We maken een afwisselende herfstwandeling  van circa 10,5 km. We lopen door de stille bossen van Hollandsche Rading en Lage Vuursche.  Verschillende bostypen wisselen elkaar af en we komen langs het Hilversums Wasmeer.

Gezellig op pad met andere singles en lekker genieten van al het moois wat de herfst te bieden heeft!

Er is op dit moment alleen nog plek voor mannen. Vrouwen kunnen op de wachtlijst, vul dan gewoon het boekingsformulier in en kies bij betaalmethode voor “zelf overboeken”.

Datum: Zaterdag 15 oktober 2022

Plaats: Hollandsche Rading / Lage Vuursche

Prijs: € 10,00

Programma

10.45 – 11.00 uur: Verzamelen (wie wil kan ervoor nog wat drinken)
11.00 uur: Start wandeling
Onderweg kunnen we pauzeren wanneer we willen
circa 14.30 uur: Einde wandeling en eventueel afsluitend drankje

Over de wandeling:
De wandeling is in totaal circa 10,5 km en gaat door de bossen van Hollandsche Rading en Lage Vuursche en langs het Hilversums Wasmeer. Onderweg kunnen we pauzeren wanneer we willen. Neem zelf voldoende te drinken en eten mee voor onderweg. We eindigen weer bij het punt waar we begonnen zijn en kunnen hier eventueel nog een afsluitend drankje doen. We wandelen altijd in een normaal rustig tempo. Het gebied kan in de herfst uiteraard nat en modderig zijn, dus houdt hier rekening mee met welke schoenen je aantrekt!

Hollandse Rading en Lage Vuursche
De bossen rond Hollandsche Rading en Lage Vuursche behoren tot de mooiste van Nederland. Er is zoveel afwisseling, met vele soorten loof- en naaldbomen, eeuwenoude beuken en eiken, en prachtige, bijna Koninklijke lanen. Vooral bij een herfstzonnetje zijn de kleuren om te huilen zo mooi. Na een kilometer of vijf stuit je op het meer waaraan de wandeling haar naam dankt: het Hilversumse Wasmeer. Een mooi meertje, dat vroeger een heideven was en dat pas in de 20ste eeuw door bos werd omsloten. Het gebied rond het meer is wegens zijn kwetsbare oevervegetatie niet vrij toegankelijk. Zowel de oevers als het omliggende gebied worden begraasd door Schotse Hooglanders.