Single Weekenden

Nieuwe mensen ontmoeten tijdens een singleweekend

Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten in plaats van steeds dezelfde mensen te spreken? Gaat iedereen in je omgeving met zijn/haar partner of gezin op vakantie en heb je geen zin om alleen te gaan? Ga dan een keer mee met een singleweekend van Funbreaks. Een paar dagen even lekker weg, leuke activiteiten ondernemen en nieuwe mensen ontmoeten! Onze singleweekenden zijn geen dating-events, gezelligheid staat echt voorop (maar je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt natuurlijk).

Funbreaks organiseert een aantal keer per jaar een leuk singleweekend weg. Geen massale groepen maar meestal circa 10-30 deelnemers per reis (verschilt per accommodatie), een ideaal aantal om je mede-reizigers ook écht te leren kennen. En dat altijd in een ongedwongen, relaxte sfeer!

De agenda van de singleweekenden vind je hieronder. Er worden ook diverse dagactiviteiten georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda.

Agenda singleweekenden:

Op de planning:

  • Single Reizen Nederland

Gezellige activiteiten ondernemen tijdens singleweekenden

Alle single weekenden worden georganiseerd in een ongedwongen, gezellige sfeer. Dat betekent dat er niets verplicht is. Je kunt je tijd dus zelf indelen zoals jij dat graag wilt. De hele dag op pad, actieve dingen doen of juist lekker de hele dag met een boekje relaxen op de bank. Jij bepaalt hoe je je dag doorbrengt. Vrijheid blijheid is altijd het motto tijdens de singlereizen!

De meeste singleweekenden en -midweken die we organiseren zijn in Nederland, maar we organiseren ook in België en Duitsland leuke reizen. Dit alles op rij-afstand zodat je optimaal kunt genieten van je dagen weg!

Voor een indruk van andere reizen die we al eerder organiseerden, kun je kijken bij het Single Weekend Maasbommel en Single Weekend Kerst.