Single Weekenden

Nieuwe mensen ontmoeten tijdens een single weekend

Heb je zin om nieuwe mensen te ontmoeten in plaats van steeds dezelfde mensen te spreken? Gaat iedereen in je omgeving met zijn/haar partner of gezin op vakantie en heb je geen zin om alleen te gaan? Ga dan een keer mee met een single weekend van Funbreaks. Een paar dagen even lekker weg, leuke activiteiten ondernemen en nieuwe mensen ontmoeten! Onze weekenden zijn geen dating-events, gezelligheid staat echt voorop (maar je weet maar nooit wie je tegen het lijf loopt natuurlijk).

Je ontmoet allemaal gelijkgestemde singles die net als jij op zoek zijn naar een gezellige tijd. Wij vinden het belangrijk dat je gewoon lekker jezelf kan zijn en dat er geen verplicht programma is. Je kunt je inschrijven voor activiteiten, maar als je wat anders gaat doen dan is dat dus ook helemaal prima. Geen massale groepen maar meestal circa 10-30 deelnemers per single weekend (dit verschilt per accommodatie). Een ideaal aantal om je medereizigers ook écht te leren kennen. En dat altijd in een ongedwongen, relaxte sfeer! 

Onze singleweekenden en -midweken vinden op verschillende locaties plaats en elke reis is dan ook weer anders. Een paar dagen lekker doorbrengen aan de Zeeuwse kust, outdooractiviteiten ondernemen in de Ardennen, wandelen in de Vulkaaneifel of “glamping” in een woonwagen in Drenthe. Voor ieder wat wils! De agenda van de single weekenden vind je hieronder. Er worden ook diverse dagactiviteiten georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda

Singleweekend Ardennen

Een weekend of midweek naar de Ardennen, vol gezelligheid met andere singles en samen leuke activiteiten ondernemen! Een lekker actief Challenge Parcours, mountainbiken, Klimmen & Abseilen, speleologie. Of toch liever relaxen in het zwembad of de sauna? Daarna gezellig een spelletje doen, een potje tafeltennis of sjoelen… de dagen zijn al om voordat je het weet!

Groepsaccommodatie met buitenzwembad en sauna

Outdooractiviteiten zoals klimmen & abseilen, mountainbiken, challenge parcours en speleologie

Recreatieruimte met poolbiljart, tafelvoetbal en pokertafel

Singlereis Wandelen in het Mullerthal

Een wandelreis voor singles naar het schitterende Mullerthal in Luxemburg! Dit unieke natuurgebied bestaat uit grillige rotsformaties, bossen, kloven, riviertjes, grotten en watervallen. Het is een sprookjesachtige omgeving en deze regio wordt ook vaak Klein Zwitserland (petit Suisse) genoemd. We maken samen afwisselende wandelingen en bezoeken de mooiste plekjes in deze regio.

Unieke rotsformaties, grotten en watervallen

Veel eenpersoonskamers beschikbaar

Wandelhotel op rustige locatie (met kleine sauna)

Singlereis Kookweekend

Een weekend lang koken met singles! Samen ga je aan de slag om diverse gerechten te bereiden uit 2 verschillende keukens. Uiteraard zijn alle ingrediënten en recepten aanwezig. Je kunt altijd hulp vragen aan de organisatie als je er niet uitkomt of bijvoorbeeld met het op smaak brengen. In kleine groepjes bereiden jullie alle gerechten waarna we aan tafel gaan. Al het lekkers wat we gemaakt hebben smullen we natuurlijk ook samen lekker op!

Samen koken met singles en nieuwe recepten leren

Groepsaccommodatie met kookatelelier

Recepten krijg je allemaal mee naar huis

single weekend zeeland

Singleweekend Zeeland

Hoe fijn is het om een paar dagen door te brengen aan de Zeeuwse kust! We verblijven tijdens deze singlereizen in Zeeland in een ruime groepsaccommodatie, aan de rand van het dorp Burgh-Haamstede op het eiland Schouwen-Duiveland. Slechts een paar kilometer van het strand en aan de rand van een natuurgebied. Je kunt dus elk moment van de dag even heerlijk uitwaaien aan zee!

Lekker uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Groepsaccommodatie met veel eenpersoonskamers

Veel te zien en doen in de omgeving

Singlereis Wandelen in de Vulkaaneifel

Volop genieten tijdens deze singlereizen wandelen in de Duitse Vulkaaneifel! We maken samen afwisselende wandelingen en bezoeken de mooiste plekjes. Raak betoverd door de adembenemende natuur van de Eifel met grote en kleine vulkanen en de “Maaren” (met water gevulde kraters). Andere singles ontmoeten en lekker wandelen tijdens deze minivakantie!

Adembenemende natuur met oude vulkaankraters

Veel eenpersoonskamers beschikbaar

Hotel in het burchtenstadje Manderscheid, in het hart van de Duitse Vulkaaneifel

Singleweekend Fotografie

Een weekend lang met fotografie bezig zijn samen met gelijkgestemden en onder professionele begeleiding van een fotograaf. Hoe breng je dat mooie panoramauitzicht het beste in beeld? Wat is het beste standpunt? Hoe laat je de kleuren spreken in je foto en hoe stel je dat in op je camera? Een professioneel fotograaf gaat je alle basisbeginselen van fotografie leren. Denk hierbij aan het handmatig instellen van je camera, de juiste compositie, scherpstellen op beweging en oefenen met diverse soorten fotografie. Het is echt een praktijkgericht weekend, waarbij je na uitleg direct alles kunt oefenen. 

Weekend begeleid door een professioneel fotograaf

Inzicht in fotografie en je eigen camera beter leren gebruiken

Kleine groep met tijd voor persoonlijke begeleiding

Agenda single weekenden:

Op de planning:

  • Single Weekenden Nederland 2024

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)