Singlereizen

Singlereizen is samen reizen

Gaat iedereen in je omgeving met zijn/haar partner of gezin op vakantie en jij hebt geen zin om alleen te gaan? Of niemand kan in dezelfde periode? Meegaan met een van onze singlereizen is dan een goed idee! Funbreaks organiseert regelmatig leuke reizen voor singles zoals een weekend, midweek of week weg. Geen massale groepen maar meestal circa 10-25 deelnemers per reis (dit verschilt per accommodatie), een ideaal aantal om je medereizigers ook écht te leren kennen. En dat altijd in een ongedwongen, gezellige sfeer!

Waarom is een singlevakantie een goede manier om anderen te ontmoeten?

Een reis voor singles is een ideale manier om anderen te ontmoeten omdat het in een ontspannen en gezellige omgeving plaatsvindt. Er zijn geen drukke settings zoals in een club of een café en je bent ook niet gefocust op het vinden van een partner. Iedereen is er met hetzelfde doel, namelijk een gezellige tijd samen hebben. Je voelt je dus snel op je gemak voelen en kunt rustig nieuwe contacten opbouwen. Er zijn door de jaren heen dan ook al heel wat vriendschappen ontstaan tijdens onze singlereizen! Daarnaast is er altijd reisbegeleiding aanwezig, die ervoor zorgt dat iedereen zich welkom voelt.

Een singleweekend of singlereis is dus een unieke kans om nieuwe vrienden te maken en samen plezier te hebben. Als je single bent en graag nieuwe mensen wil ontmoeten, dan is dit de ideale manier!

Wat houdt een singlereis precies in?

Een singlereis is een vakantie die gericht is op singles en het maken van nieuwe vrienden. Dit kan een weekend weg zijn, maar ook een midweek of een hele week. Er worden door ons vaak verschillende activiteiten aangeboden. Zoals een wandeling, e-choppertocht, mountainbiken, klimmen en abseilen en nog meer, dit verschilt per singlereis. Daarnaast is er ruimte om andere singles te ontmoeten, wat je de kans geeft om op een ontspannen manier in contact te komen met anderen. Uiteindelijk is het belangrijkste doel van onze singlereizen om samen een gezellige tijd te hebben!

Al onze single reizen hebben een bepaalde leeftijdsgroep. Dit kan bijvoorbeeld 25-45 zijn, maar ook 30-49, 40-59 of 50-69 jaar en zo hebben we nog meer leeftijdscategorieën. Wij houden ons ook altijd aan deze indeling. Dit omdat we weten dan onze reizigers graag andere singles ontmoeten die ongeveer in dezelfde leeftijdsfase zitten. Ook heeft elke reis een gegarandeerde man/vrouw verhouding. Dat houdt in dat wij altijd zorgen voor een goede balans in de groep, namelijk maximaal een 40%-60% verhouding. 

Is een singlereis iets voor mij?

Ben je single en op zoek naar een leuke, gezellige manier om anderen te ontmoeten? Dan is een singlereis de perfecte uitkomst. Het is een geweldige manier om nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Onze reizen voor singles variëren van actieve wandelvakanties tot een paar dagen relaxed genieten aan de Zeeuwse kust. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke singlevakantie of gewoon een rustige week relaxen, er is altijd een optie die bij je past.

Al onze reizen zijn alleen voor singles, dat wil zeggen dat iedereen alleenstaand is. Maar het zijn geen datingreizen, iedereen komt om een gezellige tijd te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten. Als je op zoek bent naar een reis die speciaal voor singles is samengesteld, is dit de perfecte optie. Je komt makkelijk in contact komt met andere singles die ook op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring en samen leuke activiteiten ondernemen.

Singlereizen met een ongedwongen sfeer

Alle singlevakanties worden georganiseerd in een ongedwongen, gezellige sfeer. Dat betekent dat er niets verplicht is. Je kunt je tijd dus zelf indelen zoals jij dat graag wilt. De hele dag op pad, actieve dingen doen of juist lekker de hele dag met een boekje relaxen op de bank. Jij bepaalt hoe je je dag doorbrengt. Vrijheid blijheid is altijd het motto tijdens de singlevakanties! De meeste single weekenden die we organiseren zijn in Nederland, maar we organiseren ook in België, Duitsland en Luxemburg leuke singlereizen. Dit alles op rij-afstand zodat je optimaal kunt genieten van je dagen weg!

De agenda van de single reizen vind je hieronder. Er worden ook diverse dagactiviteiten georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda.

Agenda singlereizen:

Op de planning:

  • Single Weekenden Nederland 2024

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)