Single Reizen en Single Weekenden

Samen op singlereis

Gaat iedereen in je omgeving met zijn/haar partner of gezin op vakantie en jij hebt geen zin om alleen te gaan? Of niemand kan in dezelfde periode? Meegaan met een van onze singlereizen is dan een goed idee!

Funbreaks organiseert een aantal keer per jaar een leuk weekend weg. Geen massale groepen maar meestal circa 10-30 deelnemers per reis (verschilt per accommodatie), een ideaal aantal om je mede-reizigers ook écht te leren kennen. En dat altijd in een ongedwongen, gezellige sfeer!

De agenda van de singlereizen vind je hieronder. Er worden ook diverse dagactiviteiten georganiseerd, kijk daarvoor op de volledige agenda.

single weekend ardennen

Agenda singlereizen:

Op de planning:

  • Single Weekenden Nederland

Singlereizen met een ongedwongen sfeer

Alle singlevakanties worden georganiseerd in een ongedwongen, gezellige sfeer. Dat betekent dat er niets verplicht is. Je kunt je tijd dus zelf indelen zoals jij dat graag wilt. De hele dag op pad, actieve dingen doen of juist lekker de hele dag met een boekje relaxen op de bank. Jij bepaalt hoe je je dag doorbrengt. Vrijheid blijheid is altijd het motto tijdens de singlevakanties!

De meeste single weekenden die we organiseren zijn in Nederland, maar we organiseren ook in België en Duitsland leuke reizen. Dit alles op rij-afstand zodat je optimaal kunt genieten van je dagen weg!

Voor een indruk van andere reizen die we al eerder jaren ook organiseerden kun je kijken bij het Single Weekend Maasbommel en Single Weekend Kerst.

Fun Facts

  • Ongedwongen nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke activiteiten en reizen ondernemen

  • Niet te grote groepen zodat je iedereen ook écht leert kennen

  • Elke activiteit en reis heeft een bepaalde leeftijdsgroep (en daar houden wij ons ook echt aan)

  • Geen dating, wel veel gezelligheid en nieuwe vriendschappen

  • Kosteloos annuleren reizen tot 6 weken van tevoren (m.u.v. boekingskosten)

  • Bij reizen een goede man/vrouw balans (max 40/60% verdeling)